tisdag 31 maj 2016

Goda grannar

För 1,5 år sedan flyttade vi till det lilla samhället Alafors strax utanför Göteborg. "Hitlurade" av två kompisar som vi pluggat med. Ett hus dök upp bara ett stenkast från dem och vi slog till.

Och vilken jackpot vi gjorde! Inte nog med att vi nu har våra kompisar 50m bort. Vi har även haft turen att hamna bredvid en barnfamilj med stora barnet 6 måmader äldre än Aaron (som dessutom går i samma grupp på förskolan) och lilla barnet 4 månader äldre än Märtha. Nu är visserligen inte det något som automatiskt gör att vi blivit bra vänner. Nej. Men det faktum att dessa personer är otroligt omtänksamma gör att livet blir såååå mycket lättare.

"Vi ska till affären - behöver ni något?"
"Jag kan hämta Aaron så Märtha får sova klart"
"Säg bara till om ni behöver virke till förrådet så fixar jag det"

Jag kan inte riktigt göra deras handlingar rättvisa men det känns fantastiskt att välsignats med så härliga personer. Personer som vi verkligen kan lita på. Jag tänker ofta att det är svårt att åtgärds deras hjälp. Försöker göra småsaker i alla fall för att försöka visa hur tacksamma vi är.

Men istället för att ge dem något fint så verkar det som att de just för tillfället har fått överta vår halsfluss. Typiskt obra grej att få :(


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Varsågod - skriv några peppande ord!