fredag 13 december 2013

Sista dagen på jobbet och min okreddiga spellista

Idag gjorde jag sista dagen på jobbet. Woho!!! Eller ja, om vi nu ska vara petiga gjorde jag faktiskt sista dagen igår. Idag kom jag bara in för att äta frukost och säga hej då till alla. Det kändes väldigt märkligt och precis som med mina känslor inför den stundande förlossningen är jag nog lite i någon form av förnekelsestadie. Förnekelsen fungerar rätt bra vad gäller förlossningen men mindre bra när det gäller tanken på att vara borta från jobbet 7-8 månader. Fast jag kommer ju kunna hälsa på mina kollegor under tiden så det känns rätt tryggt.

Annars känns det som att vi faktiskt har fixat det mesta inför baby Jesus ankomst. Igår gjorde jag också slag i saken och skapade en spellista som jag tänkte lyssna på när det är dags att åka in till BB. Jag fick idén till att göra den i somras när vi åkte hem från Sjötorp och Litte talks spelades på radion. Då kände jag direkt vilken superpepp den låter ger mig och att det säkert(?) är precis vad jag kommer att behöva. Den har dock utvecklats till att bli en rätt så okreddig lista. Inte för att min musiksmak är speciellt avundsvärd i vanliga fall, men när jag ser den så här så undrar jag exakt hur pinsam vårt/våra barn kommer att tycka att jag är... Ah, well. Vi ska nog överleva det. Egentligen hade jag velat ha med lite fler låtar som jag kunde skratta åt men det känns lite vanskligt att ha med massa låtar som I just had sex, Motherlover eller Go Kindergarten. Jag tänker mig att barnmorskorna på förlossningen säkert får utstå mycket men jag kan redan nu se deras sneda blickar om dessa låtar skulle vara med. (Gud jag skäms ju nästan för att skriva det här liksom, även om jag ju tycker att det är barnsligt roligt) De kanske inte uppskattar ironin på samma sätt som jag liksom. Fast jag kunde inte helt låta bli Lonely Island så Jack Sparrow fick i alla fall följa med.

Nu ska jag i alla fall sätta igång med årets andra lussebullsbak. Har via Spiderchick hittat ett recept som verkar lovande och som jag tänkte testa. Fast jag kör nog min egen variant och i vanlig ordning har jag faktiskt redan börjat med att INTE följa receptet till punkt och prickar. Vi får väl se hur det går. Jag gissar på succé givetvis :)

Glad Lucia!

2 kommentarer:

 1. Förstår att det är mycket känslor i omlopp nu!

  Så fint att du har en spellista....det hade jag velat haft.


  Hoppas bullarna blev goda. Älskar lussebullar!

  KRAM
  Lotta

  SvaraRadera
 2. Bygger försiktigt på spellistan. Det har ju varit musikhjälpen nu och när jag hörde att "Kärleksvisan" var den mest önskade så kunde jag inte för mitt liv förstå varför jag inte tagit med den på listan. Tårfest direkt ju!

  Lussebullarna blev faktiskt riktigt bra. Fluffiga och härligt gula med lagom söt smak.

  ta hand om dig
  kram kram

  SvaraRadera

Varsågod - skriv några peppande ord!