fredag 29 januari 2016

Fredagsfundering

För någon vecka sedan satt Aaron och lekte med min väska och hällde ut allt innehåll ut plånboken på golvet. Eftersom det är en så orimligt omständig rörelse för mig att ta sig ner till golvet just nu plus att jag inte tyckte det var någon större grej att se mina kort utspridda över hela golvet så gjorde jag inget åt det där och då. Självklart ville det sig då att det kortet som är mest omständigt att ersätta försvann. Helt borta är det. Eftersom Aaron är väldigt duktig på att slänga saker misstänker jag att det hamnade i soporna. Vi letade därför igenom både vanliga soporna och återvinningen. Utan framgång. 

I alla fall. Det är ju lite jobbigt att lösa det här. Speciellt eftersom jag är ganska ointresserad av att ta tag i problemet. Men hur som helst. Jag fick hem nya papper där jag skulle fylla i signatur och bifoga en bild. Och då slog det mig. Varför kan jag inte skicka in en bild digitalt? Är det någon säkerhetsaspekt som jag inte begriper? Känns väldigt förlegat tycker jag. 

Jaja. Det vad dagens fredagsfundering. I morgon vankas dop för min fina brorson som jag också fått äran att vara gudmor till. Trevlig helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Varsågod - skriv några peppande ord!