lördag 31 januari 2015

Aarons rum

Jag tänkte att jag skulle skriva lite om hur huset ser ut för er som inte har varit här eller för er som inte varit här på ett tag. Jag kan inte lova att jag hickar ur mig ett inlägg om dagen, eller ens i veckan, men så småningom ska det i alla fall finnas lite bildbevis. Och eventuellt en och annan före och efter bild. Så. Först ut är Aarons rum. 

När vi flyttade in i huset var Aarons rum ett av de viktigaste att få klart. Dels för att att jag ville att rummet skulle ha hunnit bli ordentligt utvädrat innan det var dags för honom att få sova där, men också där att den tidigare ägarens tapeter var slitna, rosa, disneyprinsesstapeter men märkliga mått och som vi båda tyckte var ruskigt fula. 
Aaron rum 
Jag hade ju länge gått och trånat efter en Mr Perswall tapet med världskartetryck. Så den blev det - och jag är sååå himla nöjd. 
Aaron rum
Det enda trixiga som tapeten medförde är dock att rummet blir lite svårmöblerat. För vi vill ju inte sätta upp en massa tavlor eller stora möbler framför den fina väggen. Det gör att allt som ska in liksom får trängas på andra sidan, som vi målade vit. Det hjälper ju inte heller att dörren öppnas inåt. Men bortsett från det så har det blivit ett fantastiskt mysigt rum.
Kusinbesök
I början hade vi en liten plastlåda till Aarons leksaker men eftersom den snabbt svämmade över, och var rätt ful, investerade jag i två runda hattkorgar i från Granit. Jag köpte dem vid olika tillfällen så den ena är mörkblå och den andra mörkgrå men passar väldigt bra ihop ändå. 
20150102-IMG_9071 
Vi har fått upp lite tavlor nu också så det känns väldigt ombonat, även om vi fortfarande inte är riktigt klara. Fast det viktigaste betyget är ju om Aaron gillar det eller inte och med tanke på att han sover hela nätterna där och vi leker en massa på dagarna så skulle jag säga att han ger det tummen upp. 
20150130-IMG_9300

1 kommentar:

  1. Det ser jättefint ut, Lina Krille & Aaron!!
    Vi längtar efter att besöka er igen snart!
    kramar josefine

    SvaraRadera

Varsågod - skriv några peppande ord!