onsdag 16 april 2014

Egenkontroll av lägenheten

Idag har vi haft en förhandsvisning av lägenheten. Det innebar att Kristoffer fick städa hela lägenheten själv för att den skulle vara fri från damråttor och fettstänk på fläkten. Usch. Stackarn. Med tanke på hur otroligt skitig och hur vansinnigt mycket saker vi har är det verkligen inte en lätt uppgift. Kristoffer är ju inte heller någon som gör saker och ting lite halvhjärtat. Till och med soffan blev ångtvättad idag! Jag och Aaron försökte att mest hålla oss ur vägen. Men vi hjälpte till lite. Köpte snittblommor och tyckte till om var de skulle placeras... Mycket viktigt det också :)

Vi passade också på att ta egna bilder samtidigt vilket känns väldigt nyttigt inför en framtida fotografering (om vi nu utgår från att ingen av de personerna som var här och kollade vill lägga ett rimligt bud). Det blev med ens solklart hur vi skulle kunna flytta om möbler och prylar för att göra lägenheten mer attraktiv på bild. Som en egenkontroll liksom. Plus att vi har råden från stylingfirman i bakhuvudet dessutom.
Vår lägenhet Vår lägenhet
Så här fint "arrangerade" jag några av blommorna
Vår lägenhet
Sovrummet - fritt från dammråttor!
Vår lägenhet
Bäst är dock balkongen. Jag vet att det inte syns så bra på bild, men trust me - it's awesome! Svart och vitt och grönt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Varsågod - skriv några peppande ord!