onsdag 28 augusti 2013

linas lilla vrå

Efter en sisådär dryg 1,5 månads uppehåll bestämde jag idag mig för att ge bloggen en ny chans. Och samtidigt passa på att döpa om den. Jag kan inte lova att den kommer att få fortsätta heta vad den gör nu utan tänker som så att jag testar lite och så får jag se om det fungerar. Jag kände liksom inte riktigt att jag klarade leva upp till namnet e k o r e k o. Jag började skriva på en massa inlägg men tog sedan snabbt bort dem eftersom jag inte tyckte att de levde upp till bloggnamnet.
Visit from Paul and Becki
Men anyways. Jag tycker det känns skitsvårt att hitta en skön form på vilken jag vill skriva inläggen nu. I Brev från Amerika var det så mycket lättare. Där hade jag (vi) en tydlig outline liksom – vi ville förmedla och berätta om allt som hände i staterna. Det låter kanske knäppt, men det kändes väldigt specifikt tyckte jag. Det här blir ju mer som en dagbok. Fast det var det förra också. Eller nått. Men jag ska göra mitt bästa för att hitta (tillbaka) till en vettig form. Starting now!

Uppdatering alltså. Vad har hänt sedan sist? Vem är jag egentligen? Hur hanterar jag den stenhårda konkurrensen i konsultbranschen som utvecklats ljusår under min frånvaro? Eh, well. Den där sista frågan är ju ganska löjlig men övriga tänkte jag faktiskt svara på. Eller ja. Kanske mest den första. Den andra frågan är väl lite mer uttömmande än vad jag klarar av att förmedla i ett endaste litet blogginlägg...
Johan&Cias bröllopsfest
Så. Efter att vi kom hem från USA har jag hunnit med att jobba, vara ledig, jobba lite igen, vara ledig igen och nu är jag tillbaka för fullt på jobbet igen. Det känns så jäkla härligt att vara tillbaka och känna att jag gör något mer meningsfullt med min tillvaro. Plus att jag har fått lite nya arbetsuppgifter, som jag verkligen trivs med, sedan jag kom tillbaka och det känns ju fint. Semestern var ju såklart också grymt bra. Men lite för kort - som alltid. Till och med efter 9 månaders tjänstledighet. Det hade jag inte räknat med!

Vi (jag och Kristoffer alltså) har dessutom varit på två ultraljud sedan vi kom hem för yes, news flash - vi väntar barn! Den 21 december är det sagt att vi två ska bli tre, men vi får väl se vilket datum det faktiskt blir. Tydligen har ju de där ungarna en egen tidsplan...
Sommarfirande i Sjötorp
Så mycket av mitt liv kretsar nu, som ni säkert förstår, kring detta stora, övermäktiga och skitcoola. Magen växer än så länge i ett skönt tempo och jag mår väl typ lika bra som innan jag blev gravid. Känner inte direkt att jag går omkring och utstrålar något heligt men jag mår ju som sagt bra så jag har verkligen inget att klaga på, vilket känns lyxigt i sammanhanget.
Farfars 80års kalas
Och med den uppdateringen känner jag mig nöjd för den här gången. På återseende!

2 kommentarer:

 1. Hej LIna!

  Så härligt med bebis - grattis!! Jag fick barn i december, minns det som en härlig månad att gå all in i glöggångorna, peppisar och julfix, och få barn ;-)

  Fint att ni är så väl på plats och glad för att vara hemma igen!

  KRAM

  SvaraRadera
 2. Tack Lotta. Vad härligt det låter när du skriver om glögg och pepparkakor!
  Kram kram

  SvaraRadera

Varsågod - skriv några peppande ord!