onsdag 12 juni 2013

Välkommen hit!

Varmt välkommen till min alldeles egna och splirrans nya blogg. De senaste 9-10 månaderna har jag och min man tillsammans haft en reseblogg - brev från Amerika - där vi förde lite dagboksanteckningar över våra nio månader som utlandssvenskar i USA. Nu är vi hemma i Sverige igen, vår gamla blogg är därmed inaktuell men jag har fått blodad tand. Jag känner liksom att jag skulle vilja fortsätta blogga. Dock inte lika oskyldigt och försiktigt som jag gjort tidigare. Nej, jag tänkte faktiskt våga mig på att visa lite mer av mig själv. Ett, på många sätt, läskigt beslut.
Albin tar studenten
På den här bloggen vill jag samla sådant som jag är intresserad av och som jag inte har hittat någon annan stans (eftersom jag valt att inte försöka leta så mycket...). Jag tänker mig det som en blandning mellan en gammal klippbok, tidningsutklipp, länkar och mitt Pinterest konto.

Med risk för att låta aningens pretentiös: Min förhoppning är att jag ska kunna bjuda på vackra och inspirerande bilder samtidigt som jag vill samla information som jag tycker är intressant och viktig. Vad som just jag anser är intressant och viktigt får ni ge er till tåls för att få reda på, men namnet på bloggen ekoreko kan väl antas vara en hint.

Så, återigen - välkommen hit!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Varsågod - skriv några peppande ord!