torsdag 1 september 2016

Senaste

Jag älskar listor. Jag vet inte riktigt varför men jag gör det. Kanske är det för att det får mig att känna mig strukturerad. Som att om jag bara fyller i den här listan så har jag koll på livet. Eh. Ja alltså, jag säger inte att det är logiskt, men typ så känner jag. Anyways. Jag hittade den här listan hos Sandra för längesedan och har haft den sparad i bakhuvudet. Nu var det tydligen dags att fylla i den :)

MIN SENAST PINNADE INREDNINGSBILD:

DEN SENASTE SURA GREJEN:
Ett vinbär jag åt :)

MIN SENAST LYSSNADE PODCAST:
Förlossningspodden. Eller nej vänta. Det var nog faktiskt tvillingpodden eftersom jag var tvungen att lyssna på vad Blondinbella sa om VoF.

MIN SENAST ANVÄNDA EMOJI:
Någon av de här


MIN SENASTE TV-SERIEOBSESSION:
Har ingen obsession men vi kollar på andra säsongen av Marco Polo just nu. Är helt okej. Innehåller massa våld och sex, precis som allt annat som är trendigt just nu. Jag tycker det är rätt tröttsamt, men jag uppskattar "historiska" serier så det är okej ändå.

MITT SENASTE DYRA KÖP:
Måste vara något till förrådet. Typ dörren. Annars har jag lite kommande dyra saker eftersom Kristoffer snart fyller år.

MITT SENASTE PROJEKT:
Jag har dragit fram symaskinen för att "laga" några av Aarons byxor. Det handlade delvis om att fixa iordning några trasiga byxknän och så passade jag på att sy fast lite resår i flera byxor som han annars tappar nu när han inte har blöja på sig.

SENASTE TANKEN:
Jag borde gå och lägga mig (skrev detta fredag kväll när klockan var 22...)

MIN SENASTE LÄSTA TIDNING:
Jag bläddrade igenom Alekuriren eftersom Aaron var med på bild där.


SENAST LYSSNADE LÅT PÅ SPOTIFY:
Kärleksvisan med Sarah Dawn Finer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Varsågod - skriv några peppande ord!