torsdag 6 mars 2014

Inredningsinspiration från pinterest

Puh! Nu (läs i onsdags) har jag precis släpat mig upp från trapporna i trapphuset. Hissen var nämligen trasig men jag och Aaron hade stämt träff med två awesomedamer i sina bästa välsignade tillstånd. Så det var alltså därför jag tog mig ner och upp för de slingriga trapporna. Hade det bara handlat om att jag och Aaron skulle ut för att få lite frisk luft så hade jag garanterat skippat trapporna. Fy så jobbigt. Andades lika tungt som om jag hade varit ute på världens träningspass.

Men

Det var ju inte det jag skulle skriva om. Nej jag tänkte dela med mig av lite inspiration från pinterest som jag hänger på flera timmar i veckan (läs per dag) med förevändningen att jag letar inspiration till framtida hus och stylning av lägenheten inför försäljning. Pinterest är förövrigt en av de sidorna som jag spenderar mest tid på. I love it! Så fantastiskt bra att ha som sin egen klippbok, men utan en massa papper och ett big plus att jag alltid har den nära till hands. Kan vara något av det bästa med internet känner jag. *overexcited smile*

Jag följer ett gäng inspirerande personer och sparar för tillfället allt jag gillar på tema inredning. (Och emellanåt slinker det förstås med en och annan pin om mat, kläder eller bara roliga citat.)
flerarum
Bildkällorna hittar ni på mitt pinterestkonto.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Varsågod - skriv några peppande ord!